בתולה בהריון?! יכול להיות??!

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

18/03/2005 | 19:12 | מאת: גילי

שלום, אני בת 18 והיום היה לי מגע מיני עם חבר שלי. לא הייתה לנו כוונה למגע כזה ופתאום הכל הגיע ל "גמירה בחוץ" - על פתח הנרתיק. אני בטוחה שזה לא היה בפנים כי אני עדיין בתולה והוא לא חדר אל תוכי. אני נורא חוששת מהריון ולא יודעת מה לעשות.. האם לקחת פוסטינור2 והאם יש סיכוי שאכנס להריון במקרה הזה שאני עדיין בתולה?? שוב, לא הייתה חדירה והכל היה "חיצוני". חשוב לי לדעת האם יש סיכוי שאכנס להריון כי אני רוצה להמנע מגלולות ומנטילתן.. עצם המחשבה שאני הולכת ליטול גלולה משגעת אותי..לא יודעת איך נכנסתי לכל זה.. אני מעדיפה בלי.. אודה לקבלת תשובה בהקדם, גילי.

18/03/2005 | 20:54 | מאת: איה

הריון יכול להתרחש גם אין חדירה מלאה מספיק שטיפת זרע חדרה ואת בביוץ תתרחש הפריה. אני לא רופאה אבל במקומך כן הייתי נוטלת גלולה של היום שאחרי בשביל הבטחון. ופעם הבאה לפחות קונדום, משהו... זה מאוד מסוכן ככה... בהצלחה שיהיה!

19/03/2005 | 01:30 | מאת: גילי

תודה איה על המענה המהיר. נדמה לי שקראתי פעם, אך אני לא זוכרת איפה בדיוק, שאני יכולה לדעת אם הזרע "נקלט" בבוקר היום שאחרי קיום יחסי מין. יש דבר כזה בכלל? איך אוכל לדעת לפני תום 72 שעות?? יש דרך בבקשה זה מאוד מפחיד אותי. אני מעדיפה לקחת גלולת היום שאחרי רק אם אין ברירה בגלל תופעות הלוואי שיש לגלולה. עוד משהו, אני משתמשת בראוקטן, אפשר לקחת ביחד? אנא המענה המהיר... תודה רבה מקרב לב.

19/03/2005 | 15:22 | מאת: מ'

ממליצה לך לחשב אם היית עם ביוץ,הוא מתרחש כ- 14 יום לפני הוסת הבא,הימים הלא בטוחים הם מ 10 ימים אחרי וסת אחרונה למשך שבוע(במחזור של 28 ימים).אם לא היית בימים האלו אין זיכוי.בכל מקרה אם את לא יודעת לחשב את יום ה ביוץ תכנסי בhttp://www.yoledet.co.il/fertility-tool.asp מצד שמאל יש מחשבון.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה