תוספת קטנה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

15/03/2005 | 11:18 | מאת: revital

שכחתי רק לציין אחרי הסיפור שלי שאני בהריון שבוע 25 ומפה בעצם מתיחלות הבעיות מה יהיה הפעם..?...... הריון תקין לחלוטין רק פחדים נוראים וחוסר שקט מפני הלידה. דרך אגב ההיתי בכנס לנשים בהריון של בית חולים נהריה נראה נפלא....

15/03/2005 | 13:11 | מאת: איה

צר לי כל כך על חווית הלידה שעברת. ממש שערוריה ואני מבינה את החרדות שלך עקב זה. אני בטוחה שעם הכנת הגוף והנפש לקראת הלידה הבאה ב"ה תוכלי לעבור חויה מתקנת. תומכת לידה היא מישהי שעוזרת ליולדת עם נשימות, עיסויים ותהליך הלידה שלא קשורה לצוות ביה"ח. את מביאה אותה. לא כל בית חולים מאשר תומכת לידה. אני למשל הבאתי על תקן חברה כאילו ולא הרגישו. זה מעולה!!! חוץ מזה אכן עשיתי עיסוי פירנאום למניעת חתך. זה לא ערבות ל-100% אבל שווה בהחלט! בנוסף ללמוד איך נושמים, איך מקלים על כאב, מתי לקחת אפידורל (פתיחה מוקדמת מידה זה תוקע לידה) ועוד....... ידע=כוח! ליולדת יש זכות לקבוע את הלידה שלה ומהלכה כל עוד היא תקינה כמובן... מצ"ב לך קישור לאתר נפלא עם המון המון מאמרים חשובים לך!!! תקראי ותלמדי. http://www.midwives.co.il/Articles/Article.asp?ArticleID=107&CategoryID=77 אני בטוחה שהפעם תגיעי ללידה ממקום של כוח והכנה נפשית גדולה!!! כמובן שלביה"ח שילדת לא הייתי נכנסת.... נשמע נורא. בהצלחה והמשך תקין וקל תמיד כאן איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה