אני בשבוע 36 ואני לא יודעת איפה ללדת help!

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

06/03/2005 | 11:58 | מאת: מירב

אני רק רוצה שברגע שתהיה לי פתיחה מלאה, תהיה לידי מילדת שתגיד לי מתי ללחוץ ומתי להרפות ובקיצור שתעזור לי ללדת. בקפלן, כשבאתי קיבלתי אפידורל, כל התהליך נעצר, פקעו לי את המים ובכל זאת לא היו צירים סדירים והעוברית לא ירדה מספיק. הם דרשו ממני ללחוץ, כאשר אין מיילדת שתכוון אותי בדיוק מתי ללחוץ וכמה ללחוץ. ואחרי כמה שעות ילדו אותי בואקום כנגד רצוני - ומבלי לתת לפחות הסברים. לקח לי המון זמן להתאושש מהטראומה (לא אלאה אותכם בתיאורים של תחושותי מאז.) אני רוצה חוויה מתקנת. אולי אפילו לשכור מיילדת (אני לא יודעת אם דולה תעזור לי במקרה כזה.) בקיצור הבעיה הזו מאוד מטרידה אותי עד כדי כך שאני לא ישנה טוב בלילות מהפחד אני גרה באיזור רחובות, ולא אוכל להתרחק מאיזור המרכז.

07/03/2005 | 07:46 | מאת: איה

אני אישית ילדתי בליס ולמזלי נפלה עלי מיילדת מקסימה אבל לא כולן כאלה וזה בכל בית חולים. יודעת מחברות שילדו באסף הרופא שהיו מרוצות. היום ליולדת יש הרבה כוח. שואלים אותך, מסבירים לך. לא תקבלי אפידורל אם לא תרצי ובטח לא בשלב מוקדם שתוקע את הליך הלידה (עדיף מפתיחה 4 ואילך) ממליצה בחום על ליס או אסף הרופא.. הנה קישור לאתר המיילדות הישראלי. ממליצה לך לעיין בו ולראות את רוח הדברים בלידות http://www.midwives.co.il/Articles/Article.asp?ArticleID=99&CategoryID=77 מחזיקה אצבעות ללידה קלה ומהירה וחוויה מתקנת!! איה

20/03/2005 | 02:10 | מאת: יהודית ברוך מיילדת מוסמכת

מירב שלום.את מוזמנת ללדת בבית חולים שיבא יש לנו צוות מיילדות מקסים ומיקצועי.כמו"כ יש לנו שרות מצוין של מיילדת אישית.ניתן לפנות למועדון יולדות בטל' 5303000.כל טוב ולידה קלה ומהנה.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה