אפי נו

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

28/02/2005 | 14:14 | מאת: שירי

היי בנות רציתי לגעת מה דעתכן על מכשיו ה - epi-no אני די מתלבטת האם לרכוש אותו כי ממה ששמעתי עד עכשיו הוא ממש מוצלח ועוזר בלידה רציתי לדעת האם משהי בדקה לגביו ומה דעתכן תודה מראש והמשך קל

28/02/2005 | 21:39 | מאת: איה

מכשיר מעולה לדעתי!!! עוזר מאוד בהגמשת איזור החיץ-פירנאום וגם מכין את המקום ללחיצות בלידה. השתמשתי בו ולא נחתכתי!!! (אם כי שום דבר לא ערבות לאי חתך) ויחד עם זה הוא מכין היטב את המקום מומלץ בחום אני שולחת לך גם קובץ באימייל שיסביר לך בדיוק איך משתמשים ומה יש בו....

01/03/2005 | 16:51 | מאת: שירי

המון המון תודה קיבלתי את התשובה שלך גם בתפוז שוב המון תודה אני נרשמתי לקורס בדיאדה ואני מבינה שניתן לרכוש שם אז כנראה שזה מה שאעשה שוב תודה את מדהימה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה