אני כל כך פוחדת שאני יתפקד לא טוב בתור אמא מסיבות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

16/02/2005 | 09:22 | מאת: ורד

אישיות שלי שקשה לי להעלות כרגע באתר במידה ויראו אנשים שמכירים אותי שאני נמצאת כאן, אני רוצה שליטה שאני אדע שהכל יהיה בסדר, וכשאין לי זה משגע אותי.

16/02/2005 | 20:29 | מאת: איה

גמני פוחדת ותמיד פחדתי מאיבוד שליטה... זה קשה כל התהליך של הריון ולידה ומה שאחרי אלו תהליכים של אי ודאות, לא נודע ודי חוסר שליטה אבל מה שעזר לי זה ללמוד על כל מה שהלחיץ אותי. למשל מזה לידה איך מתמודדים עם הצירים, איך לוחצים, איך נושמים, אילו בדיקות יש, מה עושים עם תינוק ועוד........ ידע=כוח!!! והידע נותן מידה מסויימת של שליטה ממליצה לך לקרוא את המדריך השלם לטיפול בתינוק עד גיל 5... מאוד עוזר ובכלל עד היום 7 חודשים אחרי קשה לי ולא תמיד אני יודעת מה עושים איתו ואיך מרגיעים אותו. לא קל בכלל כי אני חשה חסרת אונים מולו.... תסכול גדול אבל לומדים, שואלים, קוראים ושולטים על המצב!!!! אינני יודעת מה מונע ממך אישית (מה שכתבת סיבות אישיות) את מוזמנת לכתוב לי באימייל [email protected] אם קשה לך כאן......... יהיה טוב אני בטוחה!!! אגב לא יודעת אם שמת לב השבוחע בלאישה יש כתבה עלי בקשר לחרדות שעברתי והפורומים שלי.......... בלי קשר אלי ממליצה לקרוא!!! איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה