חרדה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

22/10/2016 | 10:15 | מאת: שירה

היי, שבוע 10.2 מתחילת ההיריון סובלת מחרדה שמתבטאת בלילות עם דפיקות לב ואי מנוחה, בחילות והקאות, קושי רב. לאחר שיחה עם פסיכיאטרית מוסמכת להיריון מטופלת בציפרמיל, איך הכדור הזה? האם זה טוב לקחת אותו לפני השינה? יום רביעי שאני לוקחת ןהדפיקות לב לא מפסיקות

27/10/2016 | 12:00 | מאת: ד"ר גבי אייזנברג רומנו

שלום רב ציפרמיל הינה תרופה המקובלת לשמוש במצב שאת מתארת. קיימת התרגלות לתרופה האורכת מספר ימים וכמו כן האפקט המיטיב של התרופה מופיע בין שבועיים לששה שבועות לאחר תחילת הנטילה, כך שלאחר 4 ימים קשה להתרשם מהשפעתה. ההמלצה בד"כ היא ליטול את התרופה בבוקר אחרי אוכל אך במידה ולא מפריעה לך לשינה ניתן ליטול גם בערב. בהצלחה ד"ר גבי איינזרג רומנו

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה