חשש להיכנס להיריון- עניין פסיכולוגי כלל הנראה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

26/06/2016 | 16:16 | מאת: ר.פ.

היי, יש לי חשש, כנראה שהרבה יגידו שהוא סתם, אבל מבחינתי הוא חשש ממשי, שבעלי יאהב את הילדים כל כך שהוא יפסיק לאהוב אותי זה גורם לי לחשש להיכנס להיריון וחבל כי אני באמת רוצה אני רוצה לטפל בזה אך לא יודעת למי לפנות, אשמח לעזרה. תודה מראש

29/06/2016 | 15:04 | מאת: ד"ר גבי אייזנברג רומנו

שלום רב סביב ההחלטה להרות עולות מחשבות וחששות מסוגים שונים הניתן לטפל בהן במסגרת טיפול פסיכולוגי. ניתן לפנות למסגרות ציבוריות המתמחות בטיפול נפשי סביב נושאי ילודה כגון השירות לבריאות הנפש של האישה באיכילוב או למטפלים במסגרות פרטיות. בהצלחה ד"ר גבי אייזנברג רומנו

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה