חשש מבדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

18/03/2015 | 22:20 | מאת: מיכל

שלום, אני מאוד חוששת מבדיקת מי השפיר, יותר מהלידה עצמה. ונראה לי שאבחר בבדיקת הדם שעוברים במקום. קראתי במספר פורומים והבנתי שיש בדיקה בשם מטרניטי 21 שעדיפה על האחרות (בשל תוצאות יותר מדוייקות) איני יודעת אם זה המקום אבל רק רציתי לוודא שאכן מדובר בבדיקת דם פשוטה ושאין סיכון בבדיקה זו..תודה רבה!

20/03/2015 | 12:38 | מאת: ד"ר גבי אייזנברג רומנו

שלום מיכל לצערי אין ביכולתי לייעץ לך בנושא. מציעה לך להתייעץ עם הגניקולוג המטפל או גנטיקאי. בהצלחה ד"ר גבי אייזנברג רומנו

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה