המשך לשאלה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

08/02/2015 | 14:59 | מאת: ימית

ראיתי שיש מספר טלפון שאת מטפלת במרפאה פרטית האם את מטפלת בבעיה מסוג זה של חרדות בהריון ואם כן אם אפר להיפגש ומהי עלות הבדיקה

09/02/2015 | 09:00 | מאת: ד"ר גבי אייזנברג רומנו

הי ימית אשמח אם תצרי קשר טלפוני וכך אוכל לענות על שאלותיך בפרוט. ד"ר גבי אייזנברג רומנו

12/02/2015 | 15:20 | מאת: ללי

תודה רבה על תשובתך המהירה והמעודדת:) אני מטופלת כבר שנים וכרגע עברתי למטפל התנהגותי, אך לא נראה לי שזה עוזר. האם יש משהו יותר נקודתי מישהו שמטפל בבעיה ספציפית זו? התקשרתי לאיכלוב ואין שם כבר את הטיפול בבעיית הטוקופביה.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה