שבוע 16 אחרי 2 הפלות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

21/12/2014 | 19:06 | מאת: לילי

אני עכשיו בהריון שלישי אחרי 2 הפלות (הראשונה בשבוע 6 והשנייה בשבוע 9). כעת אני בשבוע 16, ועל אף שאני קטנה במימדים הבטן שלי לא גדלה. זאת בנוסף לאובדן כל התסמינים להריון. אני לא יודעת איך להפסיק להיות חרדתית לגבי ההריון.

24/12/2014 | 13:00 | מאת: ד"ר גבי אייזנברג רומנו

שלום לילי התופעות שציינת אינן מעידות בהכרח על אי תקינות ההריון. מומלץ לבצע מעקב הריון מסודר. כמו כן ניתן לפנות לטיפול פסיכותראפי להתמודדות עם התחושות שאת מתארת, שהן בהחלט מובנות בסיטואציה זו. ניתן לפנות לטיפול במערכת פרטית או ציבורית. בהצלחה ד"ר גבי אייזנברג רומנו

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה