חרדות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

17/06/2014 | 17:05 | מאת: נטע

שלואני סובלת מחרדות כבר 3 שנים ומתמודדת איתם לפעמים טוב יותר ולפעמים פחות ללא תרופות בשנה האחרונה אני לא מסוגלת להיות לבד וישר מפחדת מהתקף חרדה שגם מגיע בסוף כקגע אני בתחילת הריון ואני סטבלת מהתקפי.חרדה מדי פעם אבל הפחד הגדול שלי הוא מהלידה וההישארות לבד בבית החולים ללא התמיכה של בעלי ומשפחתי מה עלי לעשות

18/06/2014 | 08:46 | מאת: צביה רן

שלום נטע, חרדות קורות כשאנחנו חיים בעתיד: מה יקרה אם... מה יקרה כש... ועכשיו לפי מה שאת כותבת את כבר מצפה שהוא יקרה, ואכן, זה קורה. לחרדות תמיד יש מקור או זמן שהן התחילו, וכשמטפלים במקור הזה אפשר להיפרד מהחרדות. אני שמחה שבחרת את היום להתמודד ללא תרופות, ואם אני מבינה גם ללא טיפול, ואולי עכשיו בהיריון זה הזמן לטיפול עם מטפל רגשי. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה