פחד מלידה :/

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

11/05/2014 | 01:27 | מאת: שילגי

שלום לכולם.. אני בת 25, התחתנתי לפני כשנה ובעלי מאד רוצה ילדים.... הוא כבר בן 34 שנים והוא מת לילדים ומדבר איתי על זה.... אבל משהו מפחיד אותי ומרתיע אותי בלהיכנס להיריון.....היו לי גם פעמיים חלומות על זה שאני מגלה שאני בהריון ואני לא מרוצה מקבלת הבשורה. מה אני עושה?

11/05/2014 | 07:48 | מאת: צביה רן

שלום שילגי, הפחד הוא מהיריון או מלידה? נכון שהם קשורים אך מהו הפחד האמיתי שלך? חשבי על הסיפורים ששמעת בצעירותך בסביבתך הקרובה על הריונות ולידה. לפעמים הנשים מדברות ליד הילדים והילדים מפנימים את החוויות האלו כחוויות מאד קשות ואז נוצרים מצבים כמו אצלך. אני מאמינה שטיפול באמונות שלך בנושא ההיריון והלידה יכין אותך לקראתם. זה לא קורה ביום אחד, אבל בהחלט קורה וכבר עבדתי עם נשים שחשבו שלא יוכלו ללדת ולבסוף כמובן שילדו. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה