חרדות קשות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

10/04/2014 | 21:39 | מאת: עדי

היי אני בת 34 נשואה שנה וחצי. אני בבעיה קשה ואשמח להכוונה. אני נמצאת בטיפול מזה שנה בשל חרדות קשות ממחלות. ישנו שיפור אך עדיין החרדות קיימות. אני מאד רוצה כבר להיות אמא אבל חוששת מאד מתהליך ההריון. חוששת שהגוף יקרוס או חלילה מכל מקרי הסיכון כמו רעלת הריון. תסחיף ריאתי וכדומה. אינני יודעת מה לעשות היות ואני יודעת שאני מתקרבת לגיל שבו הסיכונים בלידה גוברים אבל במקביל עדיין לא מוכנה נפשית לתהליך. והעובדה כי הזמן אינו לטובתי רק מגבירה את הלחץ

11/04/2014 | 07:31 | מאת: צביה רן

שלום עדי, נראה לי מהתאור שלך שאת פוחדת מהחיים עצמם. בחיים אין ערבויות, פשוט חיים אותם וכשמתעורר אתגר מסויים, גם בריאותי, מתמודדים אתו. אם בשנה וחצי של טיפול התקדמת רק מעט, ממליצה להחליף אותו. אם תרצי לדבר אתי - את מוזמנת, ראי פרטים באתר שבחתימה. כל טוב וחג שמח, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה