מפחדת

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

22/02/2014 | 22:14 | מאת: אני

אני בחורה בת 29 אשר נוטלת גלולות בחצי שנה האחרונה. בחודש הזה שכחתי גלולה 1 בערב.. ולכן לקחתי את הגלולה בבוקר.. ובערב לקחתי כרגיל… יומיים אחריי התחיל לי דימום .. אשר הגיע ל4 יום.. ונפסיק… חברות אמרו לי להמשיך בחפיסה בכדי שלא אכנס להריון או משהו… הלכתי לרופא הנשים וביקשתי ממנו שיתן לי לעשות התקן במקום גלולות.. והוא שמע את התסמינים שלי ודאג משום שהיו 10 יום שהייתי על אנטיביוטיקה…. ובכן… מדוע אמר הרופא שאנטיביוטיקה "מבטלת" את הגלולה? מה הייה הדימום הזה? מאיזה סיבה הרופא שלח אותי לבדיקת הריון ואולטראסאונד? איך קרה שהבדיקות הריון לא חזה תשובה כבר יומיים?? בליחה על הלחץ אני בפאניקה

23/02/2014 | 07:13 | מאת: צביה רן

שלום לך, אכן תרופות עלולות להשפיע על יעילות הגלולה. תעשי את הבדיקות שהרופא נתן ותפעלי בהמשך להוראותיו. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

23/02/2014 | 11:50 | מאת: אני

סליחה שוב על הלחץ.. עשיתי את הבדיקות ומתוכן עולה 2 דברים 1.אני מבייצת.. בערך מיום שישי שבת… 2.יש לי ציסטה בשחלה ימין השאלה שלי היא… הגיוני שאני מבייצת כשאני על גלולות??..

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה