המלצה למטפלת

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

03/02/2014 | 13:01 | מאת: עדי

היי, קודם כל זו הקלה עצומה מבחינתי לגלות שיש שם למה שיש לי ושאני לא לבד בחרדות האלו... אני מחפשת המלצה למטפלת באיזור המרכז העוסקת בחרדה מהריון ולידה שיושבת על דברים נוספים כגון: ילדות, אמא, "חוויות" שונות עם גברים (בוחרת שלא להשתמש במילים קשות...) אני מאמינה שאלו הם הגורמים העיקריים לחרדה שלי. כמו שאתן מבינות, אני צריכה לטפל בעוד כמה דברים ולא כל כך יודעת מאיפה להתחיל... אני מקווה למצוא אשת מקצוע אחת שתוכל לטפל בי בכל התחומים שציינתי תודה רבה! עדי

04/02/2014 | 11:47 | מאת: צביה רן

שלום עדי, את מוזמנת לדבר אתי בפרטי. נראה לי שאת מבינה היטב מה מפריע לך והמודעות הזאת כבר טובה מאד. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה