הריונית חרדתית שמחפשת תשובות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

01/02/2014 | 08:15 | מאת: בילי

שלום. עברתי את גיל 40. בשבוע 17, הריון שני, הגדולה בת יותר משנה. התחלתי לסבול מהתקפי חרדה מלווים בדפיקות לב מואצות מתמשכות, גירודים טורדניים ובעיקר אי נוחות וחוסר שקט. מעולם לא סבלתי מהתקפי חרדה ואני חדשה בתחום ומאוד אובדת עצות. האם זה יכול לגרום סכנה לעובר? האם יש תרופה טבעית? האם ללכת לפסיכיאטר חלילה? (מפחידה אותי המחשבה הזו.....) אשמח לתשובה. תודה מראש.

01/02/2014 | 11:29 | מאת: צביה רן

שלום בילי, בנושא הגירודים צריך לבדוק אם יש סיבה בריאותית לכך, לפעמים מצב הברזל גוף יכול לגרום לכך. אם בריאותית הכל תקין, את יכולה ללכת למספר שיחות אצל מטפל רגשי כדי לטפל במצב. אין שום צורך ללכת לפסיכיאטר. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

02/02/2014 | 15:11 | מאת: אתי

ד"ר שלום רב! עברתי ניתוח קיסרי ב-20 בדצמבר , היה לי דימום בערך כחודש עם הפסקות שאלתי בבקשה מתי אני אמורה לקבל מחזור כפי שהיה לפני ההריון . מחקה לתשובה תודה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה