חודש 9 חרדה מהלידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

17/12/2013 | 12:42 | מאת: דינה

אני מטופלת בויפאקס שנתיים בערך כדור אחד ליום. עכשיו אני בחודש 9 והחרדה רק מתגברת אני מתה מפחד מהלידה. אני מרגישה שאני ימות או יתעלף מהפחד והלידה תיהיה מאוד קשה. אני 24 שעות כמעט בחרדה. ממש מאוכזבת מעצמי ורע לי

18/12/2013 | 06:44 | מאת: צביה רן

שלום דינה, האם הלכת לקורס הכנה ללידה? מאד מאד מומלץ אפילו לקחת קורס פרטי של שיעור אחד או שניים לך ולבן זוגך. בקשר לחרדה, אני מזמינה אותך לדבר אתי. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה