ציפרלקס והנקה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

24/11/2013 | 16:27 | מאת: X

שלום, אני נמצאת בשבוע ה28 להריון ,אני לוקחת כבר למעלה משנה את כדור הציפרלקס 10 מ"ג בעקבות הפרעות חרדה.כמו בכל לידה שלי אני מאוד רוצה להניק והבנתי כי השילוב הנ"ל לא מומלץ.רציתי להתייעץ מה הכי נכון לעשות,אני יודעת שהכדור מאוד עוזר לי אבל יחד עם זאת רוצה להניק,האם יש כדור אחר?האם אני אתחיל תהליך לפני הלידה בו אני אפסיק את הכדור באופן הדרגתי? תודה

25/11/2013 | 06:34 | מאת: צביה רן

שלום לך, עליך להתייעץ עם הפסיכיאטר כדי לבדוק מה לעשות. האם את מקבלת גם טיפול בשיחות? אבל כאן אני רוצה להתייחס באופן קצת יותר כללי לחרדות ולתרופות. תרופות נוגדות חרדות מטפלות אך ורק בתופעה, ואם רוצים להיפרד מהחרדות צריך לטפל במקור שלהן, וזאת אפשר לעשות באמצעות שיחות. טיפול רגשי יטפל בחרדות מן השורש ואז תוכלי להיפרד מהתרופות ולהניק ללא חשש. אם תרצי תוכלי לדבר אתי. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה