בהיריון אך בדכאון...

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

06/11/2013 | 15:44 | מאת: בוטן קטן

היי לכולם.. אני בת 21 וזהו הריון ראשון שלי... אני באופן טבעי בחורה מאוד לחוצה שלוקחת הכל ללב ונכנסת לחרדות מכל דבר.... ליתר דיוק מכל דבר שובר שגרה... מאז שהתחיל ההיריון אני מרגישה שאני קורסת... הייתי בנתח נוראי להקלט כי ילד זה הדבר שאני הכי רוצה בעולם. אבל אני פשוט מלאת חרדות ולחצים. אני כל יומיים הולכת למוקד נשים לראות את הקטן שהכל טוב ושיש דופק ורק אז חוזר לי הדופק. אני רוצה שייתפתח ויהיה בריא והכל מדאיג אותי. כל הבדיקווות, המתח לתוצאות, הזמן בין בדיקה לבדיקה..... אני פשוט לא עומדת בלחציפ האלה... ואז אני נכנסת לחרדה מזה שאני בחחרדה שאני יודעת שזה לא טוב לעובר... עכשין אני חולה כבר כמה ימים עם חום והקאות בלתי פוסקות ואני פשוט רוצה ללכת למוקד כל יום לראןת שהכל טב. מה עושיייים עם זה???? איך מתמודדים וממשיכים בחיים???

07/11/2013 | 06:07 | מאת: צביה רן

שלום לך, אני מציעה לך לטפל בחרדה שלך כבר עכשיו באמצעות טיפול רגשי או טיפול פסיכולוגי. אין צורך לבדוק את ההיריון לעיתים קרובות. את את מרגישה בסדר (לא מדברת על הלחץ והחרדה) מרבית הסיכויים שההיריון תקין. לכי לטיפול, זה יעזור לך גם עכשיו וגם בהמשך. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה