חרדה מהריון וכאבים עמביים כרוניים

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

09/09/2013 | 19:09 | מאת: ענבל

שלום אני בת 34 סובלת מזה 14 שנה מכאב כרוני פריפורמיס סינדרום ( סיאטיקה) נולדתי עם c.p דיפלגיה נעזרת בקביים. עברצי מס ניתוחים על מנת להוריד את רמת הכאב אך לצערי המצב הוחמר אחרי הניתוח שבוצע לפני 10 חודשים בחצי שנה האחרונה התחלתי טיפולי פוריות וכעת אני לקראת הפריה חוץ גופית מתרומת זרע החרדות סביב ההריון נוגע אל ורק בנוגע למצב שהכאב העיצבי יחמיר אני ממש עצובה וחרדה לפי שאני לקראת טיפול משאר התסמינים הקשורים להריון אני לא חוששת בכלל וגם לא מהגידול אני מאוד בשלה לגידול ילדים אני מתחילה השתתפות בקבוצת תמיכה של נשים חד הוריות בטיפולי פוריות אך אני חייבת לטפל בחרדה מהכאב אני לא אוותר על ההריון אבל נראה לי נורא לעבור תהליך כזה בחרדה אם מדובר בחרדה  אוביקטיבית אודה לדעת אך יש באפשרותי לעזור לעצמי לפני המשך הטיפולים

10/09/2013 | 05:53 | מאת: צביה רן

שלום ענבל, החרדה שלך מאד מובנת, ומצבך הגופני לא פשוט. דברי אתי במשך הימים הקרובים, יתכן שאוכל להפנות אותך למי שמטפל בסוג כזה של כאבים. את הפרטים תמצאי דרך האתר שלי. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה. http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה