המלצה לאימון אישי לקראת הריון - חרדה מהריון ולידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

02/09/2013 | 12:48 | מאת: מורן

היי, אני מחפשת המלצה למאמנת /מטפלת באזור ר"ג שמטפלת בבנות שיש להן חרדה מנושא הריון ולידה, אימון של הכנה לקראת הריון ובעתיד לידה. תודה!!

03/09/2013 | 09:42 | מאת: צביה רן

שלום מורן, אני חושבת שטיפול מתאים יותר לטיפול בחרדה הוא טיפול רגשי, בו ניתן יהיה למצוא את המקור לחרדה הזאת, לרוקן את המטען הרגשי שנמצא שם, ואז תוכלי להרגיש הרבה יותר טוב בקשר להיריון ולידה. ממליצה לך להיכנס לאתר: www.thejourney.co.il זהו האתר הרשמי של "המסע" בישראל ושם תוכלי למצוא את רשימת המטפלים המוסמכים ומקום מגוריהם. תוכלי לדבר עם כמה מהם, להתרשם ולבחור. כל טוב, שנה טובה ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

29/10/2013 | 12:41 | מאת: שירי

היי מורן, אם מצאת מטפל כזה באזור ר"ג, אשמח לקבל פרטים, כי אני גם מחפשת באזור הזה.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה