נזקי עישון בהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

12/07/2013 | 18:47 | מאת: יעלי

אני בשבוע 16,הפסקתי לעשן לפני כחודש אך מעדתי ועישנתי השבוע.אני חוששת שתהיינה עוד מעידות כאלה בהמשך.מה הנזק?

13/07/2013 | 06:29 | מאת: צביה רן

שלום יעלי, כל כל תני לעצמך ח"ח על שהפסקת. והמעידה, כמה עישנת? סיגריה אחת? כדאי להימנע מעישון, זה את יודעת אני קחי קצת פרופורציה. כדי להימנע מהישנות המקרה, בכל פעם שאת מרגישה דחף לקחת סיגריה תשאלי את עצמך: מה אני מרגישה כעת, ואת תני לרגש הזה להציף את כולך, ואז תמשיכי לשאול את עצמך ולחזור על הפעולה עוד ועוד, במשך מספר דקות, ותראי אם עדיין את מרגישה את אותו הדחף. אם יש לך עוד שאלות, את מזומנת לשאול. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה