טוקופוביה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

11/06/2013 | 19:18 | מאת: דנה

היי, אני מאובחנת כטוקופובית. הופנתי לטיפול קוגניטיבי, האם לדעתך הטיפול באמת מסייע? אני ממש מיואשת:-( תודה

12/06/2013 | 06:23 | מאת: צביה רן

שלום דנה, מכיוון שאינני מטפלת קוגניטיבית בתפישה שלי הטיפול עוזר לך להבין את המקור ולבנות אסטרגיה. לדעתי, טיפול רגשי יותר מתאים (אבל זכרי שזו דעתי בלבד) שבו אפשר ליצור קשר עם הזכרונות שיצרו את המצב הזה ולרפא אותם. אני מזמינה אותך להיכנס לאתר שלי שנמצא בחתימה ולקרא בו, ואם תמצאי לנכון, את מוזמנת ליצור קשר. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה