אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

09/05/2013 | 16:57 | מאת: ליאל

היי, אני נמצאת בשבוע 15 (הריון שני לאחר גרידה) חייבת לציין שכ"כ ציפיתי להריון(למרות כל הקשיים מסביב-כלכלי וכאלה..) מתחילת ההריון(עוד לפני שידעתי על ההריון)התחילו לי חרדות קשות ומחשבות שמעולם לא עלו בי, דברים ממש הזויים על גבול הלא נורמלים בהתחלה לא הבנתי מה קורה לי ולא תפקדתי ממש חוסר יכולת לתפקד,לחייך,אטו לעשות כל פעולה שיכולתי לעשות קודם,המחשבות פשוט השתלטו עליי,לאט לאט ובמיוחד אחרי שעברתי את השליש הראשון הדברים התחילו ממש בקצב איטי להשתפר(התחלתי לחזור לעצמי)הודות לבעלי שמאוד תמך ורצה לשמוע את המחשבות שבי גם אם היו מוזרות-יש לציין שזה חלק שדי עזר לי להבין שזה רק בראש שלי ויכול להיות שההורמונים פשוט עושים את זה..אשמח לשמוע ממך אם זה נורמלי-אני חושבת שלא יזיק לי שיחות מול מטפל רגשי אבל כל יום שעובר ואני מרגישה קצת יותר טוב אני מחכה לרגע שזה יעבור לגמרי כי יש שיטפור במצבי.

10/05/2013 | 08:17 | מאת: צביה רן

שלום ליאל, אני שמחה לשמוע שאת חוזרת לעצמך וטוב שכך. זה שבעלך מוכן להקשיב לך ואת יכולה באמת לשתף אותו זה נפלא. הרעיון למספר שיחות עם מטפל רגשי הוא רעיון מעולה ואת מוזמנת להתייעץ אתי בנושא. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה