דחוף ומלחיץ

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

14/04/2013 | 11:22 | מאת: יסמין

בבדיקת דם הבטא היה 492 לאחר שבועיים בדיוק מיום ההזרעה קבעו לי דופק ביום ה' 18.4.13 וכל אחד מלחיץ שזה מוקדם מידי ושלא יראו אולי דופק עדיין... איזה שבוע אני? והאם זה בסדר זמן הבדיקה?

15/04/2013 | 08:20 | מאת: צביה רן

שלום יסמין, אני מניחה שמי שקבע לך את הבדיקה יודע מה הוא אומר. אם לא יראו את הדופק יזמינו אותך לבדיקה נוספת. אני מאד ממליצה לך במקום לחפור לעצמך בראש, תני לצוות הרפואי להוביל אותך ואם את צריכה גם שמישהו יקשיב לך תמצאי חברה כזאת (או מישהו דומה) שרק יקשיב בלי לתת עצות. יותר מדי עצות מגורמים שונים מאד מבלבלות וגם חלק מהמידע לא תמיד מדויק. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה