חרדות מלידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

18/03/2013 | 16:51 | מאת: איבית

שלום רב, אני בת 38 ויש לי שני בנות. מאוד הייתי רוצה עוד ילד, אבל אני בחרדה עצומה עקב המקרים האחרונים שקרו בגלל תסחיף מי שפיר. הפחד שלי כל כך חזק שאני לא מרשה לעצמי להכנס להריון רק מהמחשבה שאולי אמות מתסחיף מי שפיר. זה מתסכל אותי מאוד ורודף אותי יום ולילה ללא הפסקה. האם אין רופא, או מישהו שיכול לעזור לי בהסבר, תמיכה, משהו...? גוף תומך ? קבוצת תמיכה ? משהו? רופא שיכול להיות איתי בתהליך ? אני ממש זקוקה לעזרה והכוונה. מיואשת....

19/03/2013 | 06:56 | מאת: צביה רן

שלום איבית, החשש שלך בהחלט מובן, אך עליך לזכור שנושא תסחיף מי השפיר, למרות שעושים ממנו הרבה רעש, הוא מאד נדיר, אך עד היום לא נמצא פיתרון. יחד עם זה את כן יכולה לטפל בפחדים שלך בעבודה עם פסיכולוג או מטפל רגשי אחר. אם תרצי, תוכלי לדבר אתי. כל טוב וחג שמח, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה