חרדות :(

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

11/03/2013 | 20:31 | מאת: אלין

שלום אני נמצאת בשבוע 17 וזה הריון ראשון. כבר שבועיים שאני מרגישה שאני נמצאת בסוג של חרדה. זה לא קורה כל פעם אבל איך שאני נכנסת למיטה בלילה אני מרגישה שאין לי אויר כאילו מישהו התיישב לי על החזה ואני מרגישה שאני מתקשה לנשום ואז אני מתחילה לבכות מלחץ.אנחנו חיכינו להריון הזה הרבה זמן ואני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה כאילו אני משתגעת. זה באמת יכול להיות חרדת הריון? בברכה

12/03/2013 | 06:31 | מאת: צביה רן

שלום אלין, מאחר שאת כותבת שה קורה בלילה, שימי לב אם את שוכבת על הגב. נסי לישון על הצד ותראי אם זה קורה. בנוסף, אם זה קורה כשאת נכנסת למיטה, שימי לך מחברת ליד המיטה ותתחילי לכתוב את כל המחשבות שעולות לך, כמו כן כדאי מאד לדבר עם בן הזוג ולשתף אותו. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה