שקיפות עורפית

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

14/02/2013 | 22:31 | מאת: דנה

שלום רב! היום עברתי שקיפות עורפית. אני בת 28 ובשבוע 12 ויומיים. תוצאות הבדיקה היו 2.5 מ"מ והסיכוי לאחר השיכלול עם הגיל שלי הגיע ל1 ל-642. האם לדאוג או להלחץ? אלו תוצאות נורמליות?? אשמח לתשובה בהקדם כי אני מאוד לחוצה.. תודה רבה!!

15/02/2013 | 06:56 | מאת: צביה רן

שלום דנה, למיטב ידיעתי הבדיקה הזאת היא סטטיסטית. התייעצי עם הרופא שלך בנדון. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה