המלצה למטפל

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

21/08/2012 | 09:01 | מאת: ב

שלום, אני מחפשת פסיכולוג קליני באזור ת"א אליו אוכל לפנות בשל חרדות אותן אני חווה במהלך ההריון. האם מישהי תוכל להמליץ לי על מטפל שמתמחה בטיפול בנשים בהריון בפרט או מטפל מוצלח בכלל? מוטב מטפל שיש לו הסדר עם קופת חולים מכבי, תודה.

22/08/2012 | 07:18 | מאת: צביה רן

שלום לך, למה את חושבת שאת צריכה דווקא פסיכולוג קליני? אם את רואה שקשה לך לקבל תור נסי טיפול רגשי חלופי. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה