בחילות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

14/08/2012 | 16:35 | מאת: שמרית

היי, שמעתי שיש בחילות נוראיות עם ההריון. במיוחד בהתחלה. הייתי שמחה לדעת אם זה נכון ומה אפשר לעשות עם זה. אני שונאת מאוד את תחושת הבחילות, ואשמח לעזרה. תודה.

15/08/2012 | 07:11 | מאת: צביה רן

שלום שמרית, אכן, יש הרבה נשים שחוות בחילות בדרך כלל בשליש הראשון של ההריון אבל לא כולן. ישנן נשים (הייתי ביניהן) שעוברות את כל ההיריון ללא בחילות. האמת, שאין הרבה מה לעשות, עוברים את זה. רצוי שלא תתחילי עכשיו לפתח כל מיני דעות וגם לא לשמוע כל מיני סיפורי היריון ולידה קשים. כשיגיע תתמודדי. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה