חששות במהלך הריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

02/08/2012 | 00:33 | מאת: סיגל

שלום, אני בהריון החמישי- וחוששת מאוד, לשינוי הפיזי המתרחש בגופי, ללהתרחבות של ההריון ועם זה קשה לי מאוד. אני כל הזמן מנסה להתכחש להריון ולר לחשוב עליו, אבל כעת כשסיימתי שלישי, יותר ויותר קשה לי. מה עושים? כיצד אני יכולה לעבור זאת בצורה יותר טובה? גם ברור לי שיהיה לי קיסרי ואין לי כוח לסבול את החודשים האחרונים של ההריון ולא את הלידה וההירפאות ממנה. מחכה לתגובה, תודה

02/08/2012 | 07:10 | מאת: צביה רן

שלום סיגל, ברור מפניתך שיש לך קושי, אבל אני לא מצליחה להבין מהו. למה את מתכוונת "ההתרחבות של ההיריון"? למה ברור לך שזה הולך להיות קיסרי? האם גם הלידות הקודמות היו קיסריות? אני ממליצה לך לדבר עם הרופא שלך שיענה לך על השאלות ואז תוכלי להיות שקטה יותר. אפשר גם להיעזר במספר שיחות עם פסיכולוג או מטפל רגשי אחר. כל טוב צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה