חרדות בהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

11/07/2012 | 11:56 | מאת: גולי

שלום, אני מחפשת מישהי שעברה חרדות, דיכאון במהלך ההריון שלה כדי להתייעץ עימה ולהעזר בה במטרה לעזור לחברה מאוד טובה שחיכתה שנים להיכנס להריון ומשזה הצליח היא נמצאת במצב נפשי מאוד קשה שכולל חרדות וסיוטים קשים. אשמח לקבל ייעוף, עזרה או כל הכוונה שתעזור. תודה גולי.

12/07/2012 | 07:24 | מאת: צביה רן

שלום ג'ולי, לדעתי החיפוש שלך או של חברתך צריך להיות אחרי מטפל מתאים ולא עבור מי שחוותה את החוויות האלו כי זה עוד עלול להעצים את החרדות. חפשו מטפל מתאים, פסיכולוג, מטפל בפרחי באך, כל מטפל שעוסק בתחום הרגשי. בהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה