מחזור לא סדיר והריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

09/07/2012 | 17:32 | מאת: מורן

שלום, הפסקתי גלולות לפני כ 7 חודשים ומאז המחזור לא סדיר אך הראה סימנים שהולך ומסתדר (נובמבר, ינואר, אפריל, מאי) המחזור האחרון היה עם איחור בסה"כ של שבועיים, (כלומר 43 יום בין המחזורים) והיה ב 27/5. לשמחתי גיליתי היום שאני בהריון. ברצוני לדעת איך אוכל לדעת מה גיל ההריון במצבים בהם המחזור לא סדיר ולא ניתן להסתמך על תאריך הווסת האחרון? תודה רבה

10/07/2012 | 06:45 | מאת: צביה רן

שלום מורן, הרופא יוודא את גיל ההיריון בבדיקה ויתן לך הוראו בהמשך. מזל טוב והצלחה בהמשך. צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה