פוחדת להיכנס להריון- מה עושים?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

05/07/2012 | 19:52 | מאת: פחדנית

שלום, אני נשואה כבר שנה בת 29 ובעלי מאוד רוצה ילדים. אבל אני ממש ממש מפחדת שאני אשמין, שיהיו לי סימני מתיחה מכוערים על כל הבטן, שאני אקרע, שיתפרו אותי ולעולם חיי המין שלי לא יחזרו למסלולם ועוד ועוד... כל הסיפורים של חברות שלי ממש לא מעודדים אותי אלא ממש להיפך, רק טראומות לידה מזעזעות. אני לא יודעת איך לצאת מזה, לאן לפנות

06/07/2012 | 10:34 | מאת: צביה רן

שלום לך, אחת הבעיות היא הסיפורים של החברות. פשוט תפסיקי להקשיב להן. יש המון נשים שעברו לידות וחזרו למידותיהן, יתכן שעם מעט שינויים, בלי מתיחות בבטן, עם חיי מין מצויינים. האם גם לפני שהתחתנת ולפני שהקשבת לחברות שלך חששת מהיריון? אם כן, בהחלט כדאי לטפל בזה אצל מי שעוסק בטיפול רגשי. כל טוב צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

06/07/2012 | 13:01 | מאת: פחדנית

כן את צודקת, אולי אני לא צריכה להקשיב לכל הסיפורים המדכאים שלהן. אבל בכל זאת, יש לי נטיה למתיחות כי כשהייתי בצבא עליתי קצת במשקל 3-4 קילו, וכשרזיתי בחזרה נישארו לי סימני מתיחה. ואני חוששת שגם בהריון זה יקרה לי. האם יש תכשירים שאפשר להשתמש בהם כדי למזער את המתיחות?

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה