בהריון או לא?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

05/07/2012 | 14:30 | מאת: נטליה

עשיתי היום בדיקת דם לראות עם אני בהריון או לא ויש תשובה אני רק לא יודעת מה זה אומר מישהו יכול לעזור לי בפיענוח HCG QUANT.(S) <2 <5 MIU/ML-NEGATIVE >25 MIU/ML-POSITIVE SG 1.02 SG LEUCOCYTES UR. 250.00 LEUK./UL +2 NITRITE NEGATIVE PH (URINE) 7.50 PROTEINE UR 20.00 MG/DL +- GLUCOSE URINE NORMAL KETONES NEGATIVE UROBILINOGEN NORMAL BILIRUBIN UR NEGATIVE ERYTHROCYTES 0.03 MG/DL

06/07/2012 | 10:32 | מאת: צביה רן

שלום נטליה, תקשרי לקופת חולים ותשאלי, או שתשאלי בפורום רפואי. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה