בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

30/06/2012 | 08:58 | מאת: רנית

אני בשבוע 17 מתרומת ביצית מאוד לחוצה ודואגת כי זה לאחר שנים של טיפולים הייתי אצל האחות לבדקה שגרתית לחץ דם 93/61. בדיקת שתן במקום. בדיקת שתן בסטיק +2 חלבון reuk עקבית רשמה משהו כזה בכרטיס מעקב. אמרה שצריך לשתות הרבה ואני שותה. ואולי זה הפרשות ויש לי לפעמים . אבל דואגת מה זה אומר? האם מסוכן? האם צריכה אנטיוטיקה . בבקשה עזרה

01/07/2012 | 07:09 | מאת: צביה רן

שלום רנית, עניתי לך בפורום השכן "היריון ולידה תמיכה". כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה