דחוףףףף

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

24/06/2012 | 18:10 | מאת: ורד

שלום אני וחבר שלי שכבנו כשה הייתי במחזור אך הוא לא גמר ואני הפסקתי אותו אחרי שלושים שניות מרגע החדירה... אך אני עדיין במחזור לאחר המיקרה ( ליפני יומיים( אני יודעת שקיים דבר כזה טיפות אהבה שזה גם שפיך ולכן אני דואגת עוד סיבה לדאגה שלי היא שלחברה של אמא שלי התחיל מחזור והיא רצתה לבדוק האם היא בהריון וזה הביא לה תשובה חיובית זא היא הייתה במחזור ובהריון

25/06/2012 | 07:26 | מאת: צביה רן

שלום ורד, הסיכוי להרות בזמן הווסת הוא נמוך ביותר. בדיקת היריון בזמן הוסת תביא תוצאות לא נכונות. לכן, המתיני בסבלנות לווסת הבאה ואז תבדקי. והצעה ידידותית: את והחבר רוצים לקיים יחסים? לכו לרופא או למי שנותן הדרכה מתאימה והשתמשו באמצעי מניעה תקניים. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה