חרדות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

29/04/2012 | 14:01 | מאת: אורלי

אני בת 32 בהריון ראשון שבוע 14+. נכנסתי להריון בקלות יחסית (נסיון שני). בהתחלה כל הזמן היה נראה לי שזה לא אמיתי, כלומר שמשהו עוד יקרה ולא אסיים את ההריון (ללא סיבה כלשהי). בשבוע - שבועיים האחרונים (לאחר שקיפות), אני פתאום מתחילה להבין שזה אמיתי ושהסיכוי שיהיה לי ילד גבוה בהרבה מהסיכוי שלא יהיה.... בשבוע האחרון אני מרגישה שאני לא בסדר, רבה עם בעלי כל הזמן, היו לי 3 התקפי בכי שלא הצלחתי להפסיק למשך שעות, הכל מטריד אותי. בנוסף יש לי פחד נוראי מהלילדה מכיוון שאיתי עברה לידות קשות מאוד וכל מי שמסביבי עברה גיהנום. אני ממש לא יודעת איך להתמודד עם כל החששות בנוסף לחששות של להיות אמא... אין לי בעיה נפשית כלשהי מאובחנת ואני אדם מתפקד, אבל מרגישה שחייבת עזרה... האם את יודעת למי ניתן לפנות? ברור לי שכדורים זו לא אופציה בטח לא כרגע...

30/04/2012 | 06:37 | מאת: צביה רן

שלום גיל, מה שאת מתארת הוא טבעי לחלוטין, אך אני מניחה שזה לא ממש מנחם אותך. העניין שאת מבינה להיריון שלך סיפורים לא בריאים ששמעת. אני ממליצה לך למצוא מטפל/ת בתחום הרגשי פסיכולוג או אחר, למספר שיחות כדי שתוכלי לפתח גישה שונה להיריון שלך. אשמח לעזור במקרה הצורך. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

30/04/2012 | 10:23 | מאת: אורלי

היי צביה תודה רבה על התשובה. את מכירה מישהו שאפשר לפנות אליו? באיזור הצפון? תודה!

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה