בהריון?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

16/04/2012 | 13:48 | מאת: הילה

שלום, בת 26 נשואה עם ילדה בת 8.5 חודשים. הנקתי מלא עד גיל 5 חודשים. נכנסה למעון ושם מקבלת תחליף ואז קיבלתי מחזור ראשון. תמיד המחזור שלי היה סדיר...מאד... וגם בפעמיים הנוספות שקיבלתי נראה היה שהמחזור שלי הסתדר. והפעם הוא כבר מאחר בשבוע! הגיוני? בעלי ואני ממילא רוצים לעבוד על היורש הבא אבל בעוד כחודשיים- נעבור דירה, יהיה ראש יותר שקט. ואני רוצה עוד ילד...מאד מאד אבל ההריון היה כ"כ כ"כ קשה ומתיש....שאני ממש חוששת ומתבאסת מההריון.- ויחד עם החשש ממה שיהיה לי בהריון. אני חוששת מאיך שזה ישפיע על היפה הקטנה שלי- אמא עצבנית, חסרת אנרגיה וסבלנות, סובלת מכאבים ובצקות, לא יכולה לשבת/לעמוד,לשכב וכו' ואיך שזה ישפיע על העובר הקטן(יגרום לו להרגיש לא רצוי?)

17/04/2012 | 07:04 | מאת: צביה רן

הילה, עניתי לך לפורום "היריון ולידה תמיכה". כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה