נטלתי אנטיביוקה ואשתי נכנסה להריון,חשש לעובר!עזרהה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

06/04/2012 | 17:41 | מאת: אלעד

שלום רב וחג שמח ,בחודש מרץ האחרון נטלתי מוקסיפן פורטה 500 מ"ג בגלל שפעת שהיתה לי וצינוסיטיס באותו הזמן אשתי ואני מנסים להיכנס להריון . אשתי לא קיבלה מחזור ובדיקה שעשתה נכנסה להריון ,השאלה הטורדנית היא כזאת ,האם בגלל התרופה שנטלתי יש סיכון לעובר.יש השלכות?חשוב לציין שאשתי הפסיקה גלולות למניעת הריון לפני חודשיים.

07/04/2012 | 07:46 | מאת: צביה רן

שלום אלעד, לא נראה לי שבשלב הכניסה להיריון יכולה להיווצר בעיה, אך למען השקט הנפשי, שאל בפורום רפואי. כל טוב וחג שמח, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

07/04/2012 | 23:53 | מאת: אלעד

תודה על העזרה אך אם אפשר בבקשה לכוון אותי בדיוק לאיזה פורום רפואי עלי לפנות?

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה