דיכאון לידה כן/לא ?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

15/02/2012 | 15:55 | מאת: עדי

שלום אני בת 29 לפני שנה ו3 חודשים אבי נפטר מאז עברתי תקופה לא קלה יש לי בן בן שנה וחודשיים ואני בהריון בשבוע 26 אני מרגישה בתקופה האחרונה שאני רגישה לכל דבר אני ובעלי פשוט לא מצליחים לתקשר יותר אני מרגישה שכל הלחץ הזה מכביד עליי נפשית ופיזית אני לא יודעת אם אני בדכאון או שפשוט עוברת תקופה לא קלה עם בן זוגי אני מודעת למצבי הרוח שלי בגלל ההורמונים אבל אני לא יודעת אם גם לבעלי יש את אותו הדבר כי הוא מזדהה עם ההריון שלי כמו בראשון איני יודעת מה לעשות אנחנו חושבים להפרד כי איננו מוצאים את דרכינו בחזרה השאלה שלי היא האם אני בדכאון איך ניתן לטפל בזה ?

16/02/2012 | 07:40 | מאת: צביה רן

שלום עדי, עניתי לך בפורום השני. כאן הוספת אל האלמנט של מות אביך שלא כתבת שם. כדאי לך לפנות לטיפול, אפילו קצר מועד. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות באנשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה