עזרה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

05/11/2011 | 21:31 | מאת: אולגה

שלום, בנות! שמי אולגה, אני בת 33 ואמא לשתי ילדות. עכשיו אני בהריון השלשישי בשבוע 20. בגדול, ההריון שלי תקין, חוץ מבחילות פה ושם ועייפות. התחלתי להרגיש את תנועות העובר כבר לפני כשבועיים(בשבוע 18-18.5 בערך)- ממש תנועות. שמחתי שהכל בסדר. אבל לאחרונה, משהו כמו 4-5 ימים אני לא מרגישה אף תנועה: לא בזמן שאני נחה, לא לאחר אכילת מתוק וגם לא לאחר שכיבה על צד שמאל....זה מדאיג אותי קצת... האם זה נורמלי? תודה על תשובה

06/11/2011 | 07:15 | מאת: צביה רן

שלום אולגה, בכל מקרה שאת מרגישה שמשהו לא תקין, גשי לבדיקה. הפורומים באינטרנט הם מקום לשיתופים, אבל מקור לא מספיק אמין לצרכים רפואיים, מלבד פורומים מקצועיים. לכן, התקשרי למרפאה שלך והזמיני תור בדחיפות. כל טוב והמשך היריון מוצלח ותקין. צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה