בת 19 הריון ראשון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

31/10/2011 | 23:24 | מאת: רז

שלום.. אני בשבוע ה29. זה הריון ראשון שלי.. ואני מפחדת מכל העניין של הלידה והצירים. אמא שלי גם תמיד סיפרה לי על הלידות ''הקלות'' שלה.. וזה מכניס בי בפחד. ואפילו מעט חרדות. איך אני יהיי רגועה ויוריד את כל הלחץ?

01/11/2011 | 06:16 | מאת: צביה רן

שלום רז, אולי תאמיני לאמא? אני מאד ממליצה לקרא ספר טוב ומקצועי בנושא היריון ולידה ובבוא הזמן תלכי לקורס הכנה ללידה. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

14/11/2011 | 22:21 | מאת: יעל

ממליצה לך בחום ללכת לקורס הכנה ללידה זה ירגיע אותך מאוד. כי תביני בדיוק מה הולך להיות ואיך ותקבלי מלא תשובות. שתהיה לידה קלה.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה