חוסר שקט בהריון וחרדות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

02/10/2011 | 11:46 | מאת: עדן

בוקר טוב אני בתחילת הריון ורוצה מאוד לשמור את ההריון הוא חשוב לי מאוד. הרופא שלי טוען שהכל תקין עם ההריון וכבר ביצעתי בדיקת שקיפות עורפית שיצאה מצוינת אבל אני סובלת ממחשבות טורדניות ובעיקר חרדה ושואלת את עצמי כל הזמן האם לעובר יש דופק? עשיתי כבר יותר מדי בדיקות אולטרהסאונד רק בשביל לשמוע את הדופק בתירוצים שונים לרופאים... מה יהיה עלי? ואיך נפטרים ממחשבות לא טובות על ההריון? אני לא מצליחה להינות מהתקופה הזאת בשום צורה...אני כרגע שבועיים לפני בדיקת סקירת מערכות מוקדמת ושוב לא מצליחה לישון בלילות בגלל התוצאות... האם זה נורמלי או שהתנהגותי מוגזמת??

03/10/2011 | 06:16 | מאת: צביה רן

שלום עדן, אני ממליצה לדבר עם איש מקצוע: במקרה שלך הייתי ממליצה על טיפול בתמציות באך. מצאי מטפל מוסמך באיזור מגורייך. תמציות באך מותרות לשימוש גם בהיריון והטיפול כולל שיחות וחשוב למצוא את המקור לחששות ולחרדות שלך. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

03/10/2011 | 19:16 | מאת: עדי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה