טוקופוביה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

27/09/2011 | 07:22 | מאת: בת של מלך

שלום לכן,אני צעירה בת 21,הריון ראשון- לחץ לא נורמלי.. נכנסתי לחודש שישי, עד לפני שבוע עוד יכולתי להסתיר את הבטן בכח,ועכשיו כבר לא.אני נורא מפחדת מכל התהליך,השינוי ההורמונלי,הדימוי העצמי,השמנה מטורפת,אמהות,בדיקות,ולידה!!! אני לא מסוגלת לחשוב על כלום שקשור לזה..והמידע באינטרנט רק מפחיד יותר כך שאני מעדיפה פשוט לא לדעת. איך מתמודדים עם זה..?!

28/09/2011 | 07:20 | מאת: צביה רן

שלום לך, כל מה שאת מדברת עליו מאד אופייני ואת בהחלט לא היחידה שמתמודדת עם הפחדים והחששות האלה. במקום לקרא באינטרנט קני ספר טוב ועדכני על היריון ולידה וקראי שם. באינטרנט את מוצאת את כל סיפורי הזוועה וחבל. בנוסף, שיחה עם איש מקצוע מהתחום הרגשי, או עם דולה, יכולה בהחלט לשפר את הרגשתך. אשמח לעזור. צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה