הצילווווווווווווווו

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

28/07/2011 | 17:51 | מאת: פוחדת פוחדת פוחדת

אני נשואה כבר חמש שנים, בעלי דיבר איתי על זה ש"הגיע הזמן להפסיק עם ההתקן ולנסות להכנס להריון" מהרגע שהוא דיבר איתי על זה, התחלתי להיות חרדה בטירוף כל פעם שאני חושבת על זה יש לי דפיקות לב מטורפות ודופק גבוהה ואני ממש ממש פוחדת מה לעשות?

29/07/2011 | 06:43 | מאת: צביה רן

עכשיו עליך להתחיל לטפל בחרדה שלך, ואני מאד ממליצה לא לעשות זאת באמצעות תרופות, אלא טיפול פסיכולוגי או דומה, לפני שמתחילים גם טיפולי פוריות. ושאלה אליך: מה היה קורה אם היית מוצאת עצמך עכשיו בהיריון? כל טוב, צביה רן מטפלת במתמודדים עם סרטן ובני משפחותיהם היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה