הריון מלווה במתחים

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

28/07/2011 | 09:28 | מאת: שחר

שלום רב, אני בהריון עם הילד השני, שבוע 37. כל ההריון היה מלווה בהמון לחץ נפשי שנבע לא ישירות מההריון אלה מבעיות כלכליות שנלענו אליהם ובעיות בזוגיות. כמו כן היתה לי שנה לחוצה בגלל שילוב של לימודים ועבודה. לפני שבועיים העובר התהפך למצג עכוז ועלי לקבוע קיסרי כאשר את בתי ילדתי רגיל לחלוטין. האם המצב הנפשי קשור להתהפכות? איך ארגיע את עצמי לקראת סוף ההריון?

29/07/2011 | 06:36 | מאת: צביה רן

שלום שחר, מתחים אינם תורמים לרווחת האשה ההרה. אני לא חושבת שהתהפכות העובר למצב עכוז קשורה. דרך אגב, קראי הודעה מתחתיך יש התייחסות שלי למנח עכוז. מצאי איש מקצוע לדבר על המתחים שלך, אפילו יועץ זוגי במקרה שלך, כי כפי שאמר, המתחים לא קשורים להיריון. שיהיה בהצלחה, צביה רן מטפלת במתמודדים עם סרטן ובני משפחותיהם היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה