רופאים

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/06/2011 | 18:29 | מאת: גם אני רוצה ילד

ערב טוב רציתילקבל בבקשה שמות של מטפלים / רופאים המטפלים בבעיית הטוקופוביה ? והאם ישנה השתתפות של קופת החולים בטיפול זה ?

21/06/2011 | 07:25 | מאת: צביה רן

שלום לך, באיכילוב יש קבוצת טוקופוביה. אני לא מכירה מטפלים העוסקים בתחום הזה. יחד עם זאת, לדעתי רצוי לטפל במקור לתופעה. פעמים רבות היא קורית בעקבות סיפורים נוראים ששמענו ממשפחה או מחברים, מנוכחות בלידה טראומטית, או ממקורות לא ידועים. לדעתי, כל מטפל שמטפל בנושאים שהזכרתי יכול לעזור. חשוב לשים לב שאת מתחברת לאותו מטפל ומרגישה בנוח אתו גם ברגעים הקשים ביותר, מטפל שאת יכולה לבטוח בו ללא עקבות. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה