חרדה בהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

31/05/2011 | 14:23 | מאת: יעל

אתמול הייתי בהתקף פאניקה קל בעקבות מוות של אדם קרוב אני בהריון בשבוע 13 ומרגישה טוב בדרך כלל אתמול עקב הידיעה הרגשתי קוצר נשימה ומחנק ותחושה כאילו נתקע לי גוף זר בגרון שהקשה עלי לבלוע.בכיתי והקאתי והיה לי קשה לנשום ובסוף נרגעתי אבל זו הייתה חצי שעה קשה. האם יש חלילה סיכוי שפגעתי או הזקתי לעובר שלי בגלל מה שקרה? תודה רבה על התשובה

01/06/2011 | 06:42 | מאת: צביה רן

שלום יעל, אני משתתפת בצערך. תזכרי שהעובר שלך מקבל את כל מה שהוא צריך דרך חבל הטבור. גם אם חווית מה שחוית, רוב הסיכויים שהעובר בסדר. שבי, דברי אל העובר שלך, תרגיעי אותו, ספרי לו מה עבר עליך, שתפי אותו ותרגיעי אותו. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה