פחד מהדבקות במחלות כמו CMV

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

16/04/2011 | 18:33 | מאת: דנה

שלום, אני בתחילת ההריון, שבוע 9, ואתמול ישבתי עם חברים, וחברה שלי שתתה מהכוס שלי. לצערי לא עצרתי אותה כשהיא עשתה זאת, וממה שידוע לי היא לא חולה בשום דבר, אבל מאוד מלחיץ אותי המצב שהיא שתתה לי מהכוס ואני פוחדת שאני יכולה עכשיו להדבק במשהו שיסכן את העובר כמו CMV. האם זו רק אני, או שיש עוד נשים עם הדאגות האלה? איך מתמודדים עם זה? אני פוחדת שהדאגה שלי גורמת יותר נזק מכל שאר הדברים...

17/04/2011 | 07:32 | מאת: צביה רן

שלום דנה, הרבה נשים פוחדות מהרבה דברים בהריון וגם מחוץ להריון. השאלה כמה הפחדים האלה מנהלים אותן. האם את בדרך כלל פוחדת וחרדה מהרבה דברים? אם כן, בהחלט רצוי לטפל בכך ויפה שעה אחת קודם, לפני שזה ינהל אותך גם אחרי לידת התינוק. תזכרי, שרוב ההריון הם בריאים ומסתיימים בטוב. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

28/05/2011 | 18:25 | מאת: מזדהה

גם אני חוששת מ-CMV , אני בהריון שני עם בת בשנה ראשונה בגן ולא מחוסנת ל-CMV.ב-3 שבועות האחרונים הייתי חולה ומצוננת כולל יום-יומיים של חום וזה גרם לי להסטריה שאני לא יכולה לתאר. אני מרגישה הפוכה, עצבנית, חרדה ועצובה. לא מסוגלת לחשוב מה יקרה אם אקבל תשובה חיובית, אני מרגישה שזה יגמור אותי...איך מתמודדים? אין לי תשובה. אולי צריך להסתכל על זה אחרת, אבל הפחד משתלט עליי...

01/06/2011 | 06:29 | מאת: צביה רן

מה התוצאה? אפשר כבר להירגע? הרבה בריאות, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה